Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Škola > Aktuality > Hobby parkurové závody

Hobby parkurové závody



                Poslední hobby parkurové závody v tomto školním roce se uskutečnily v sobotu 3. 6.. Díky dobrovolným hasičům z Přerova bylo opět kolbiště pokropené a ideálně připravené pro závodníky.

                První závodníci se objevili se svými koňmi v parkuru v 9 hodin ráno při ukázce skákání do 30 cm. Šťastné startující děti, rodiče a velká podpora diváků při překonávání překážek v prvních životních parkurech, naladila všechny do závodní atmosféry.

                Ve dvou soutěžích  - parkur o výšce 50 cm a následný parkur o výšce 60 cm - vyhrála dcera paní mistrové Kateřina Otáhalová s koněm Speedy. Parkur o výšce 70 cm ovládla naše žákyně druhého ročníku Andrea Hlavicová na plnokrevném koni Ida. Pro klisnu Idu to byl teprve 4. start v parkuru po opuštění dostihové dráhy. Dařilo se i členům jezdeckého oddílu – Klára Zbořilová s Furgisem dokončila parkur o výšce překážek 80 cm na třetím místě a David Rézner s Carambem se umístil na druhém místě v soutěži 90 cm.

                Moc děkujeme firmě Kamir a Co spol. s.r. o. (www.kamir.cz ) za podporu našich závodů a poskytnutí stužek a věcných darů pro umístěné jezdce.